divendres, 28 de setembre del 2007

11.- Mediterrània

Mediterrània, Centre d'Iniciatives Ecològiques és un grup ecologista que sorgeix de la base de la societat civil, del moviment veïnal català, amb inquietuds mediambientals i amb la necessitat de donar a conèixer i difondre temàtiques relacionades amb el medi ambient i la cooperació a tots els sectors de la societat.
Les principals activitats són:
  1. Educació ambiental i itineraris de natura: Oferta educativa especialitzada en gestió i tractament de residus municipals i industrials, energies alternatives, reciclatge i el recurs de l'aigua. Ambits d’actuació : EDUCACIÓ PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA, ITINERARIS DE NATURA, EXPOSICIONS i VISITES.
  2. Sensibilizació i difusió:Trobada del Medi Ambient i Cooperació, Premi Ones Mediterrània i la memòria anual "Iniciatives" i campanyes reivindicatives.
  3. Cooperació: Activitats i projectes d'ecologia social en països de Mesoamèrica, Cuba i Nord d'Àfrica.
  4. Agricultura Biològica: Diversos projectes de desenvolupament sostenible per tractar la utilització de productes químics de síntesi, promovent l'agricultura respectuosa amb el medi ambient.
  5. Vigilància i control: Departament de denúncies per delicte ecològic.
  6. Campanyes de cooperació a nivell nacional i internacional.
  7. Àrea de natura: Estudi

ves-hi

(Web en català, castellà i anglès)

2 comentaris:

joangj ha dit...

Hola Neus,
enhorabona pel blog, em senbla una idea fenomenal el dirigir a la gent que visiti el teu bloc cap a la reflexio.
besitos...
jony.

Anònim ha dit...

Hola Jony,

gràcies! la finalitat del blog és la difusió d'iniciatives sobre EA i sostenibilitat. Recomano que et passegis pels diferents enllaços.

Neus